Moștenirea celor trei prinți ai întunericului

Sarcastic și plăpând vântul ne șuieră prin părul umed după ce ieșim din mare. Cineva aruncă cu nisip spre soare dar,  din cauza acestui vânt, îi intră în ochi lăsându-i puncte roșii sângerii pe albul  ochilor. Începe să debiteze aberații despre lumile posibile. Sângele începe să-i curgă șiroaie din ochi. Dâre roșii i se scurg pe tricoul său cu Megadeth.

În tot acest timp, zâna dogmatică începe să-și deslușească visele din copilărie cu păpuși ciufulite de surorile sale mai mici. Păpușile erau mâzgălite cu pix pe la ochi și aveau părul despletit.

Regele leu rămâne captiv. Se întâmplă să se nască iarăși, de data asta vopsit cu tăciunele morții.

În mintea mea sunt pisici negre.

Pușcăriile erau pline cu morți. Unii se ridicau în două picioare și strigau: Mi-e sete! Vreau sânge! Sângele eroului necunoscut. Strigau din fundul iadului, de acolo de unde poți tăia întunericul cu cuțitul conștiinței. Pute peste tot a oase descompuse, a sânge stricat, a cloacă. Putoarea se răspândește în toate cotloanele subterane. Se aude mugetul taurului despicat în creștet de sabia lui Damocles. Venin de viperă amestecat cu ouă de broască se prelinge din nările tale. Verdele închis al lichidului intrauterin inundă privirea Sfinxului de pe piatra funerară a eroului necunoscut. Temperatura infernală aduce cu sine șoapte de adio.

Simți privirea lor de gheață din toate părțile. Parcă te înțeapă cu furci înroșite în cărbuni aprinși. Simți cum mintea ta o ia la goană către groapa comună a celor uciși în acea zi însângerată de septembrie. Furci, topoare, coase vin după tine să te sfâșie. Îți vor sfârteca trupul în patru. Fiecare parte va fi trimisă către cele patru puncte cardinale pentru a da mărturie despre violul în masă care s-a comis asupra ta. Ciorile vor devora bucățile de carne stricată în dogoarea soarelui ecuatorial. Va fi acolo și vulturul pleșuv cu ghiare de fier.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s